Post by nasaranworthcost on Feb 24, 2022 9:14:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód növelő tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Nem tudok hazamenni, szerintem valami hiba, folyamatosan a "lobby megtelt" hibaüzenet jelenik meg, majd a képernyő hibás/lagging lesz.
Geci fristes amugy nagyon jó imádommmmmmmmmm nagyon jó imádommm...........mmmmmmmm🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🙂🙂🙂🙂🙂
csak tegnap este karbantartás, most, szintén a probléma nem sikerült bejelentkezni, nincs kapcsolat? . Nagyon jó az internetem! Nagyon simán nyitom meg a youtube-ot. ha megnyitom ezt a játékot, nincs kapcsolat, próbáld újra később?. bosszantó
Most kaptam meg ezt a játékot, és minden alkalommal, amikor rámegyek, azt írja, hogy újra kell indítani, és nem enged be😔
Èn imádom 🥰🥰🥰
az új frissítés miatt minden egyes ember bőre félig kék lett. Ebben a frissítésben többet késik, mint legutóbb
Szeretem a játékot, de amikor megpróbálsz vásárolni valamit, az többe kerül, mint gondolnád
Play Together নৈমিত্তিক suov
Nagyon jó játék de jó lenne ha lenne olyan benne hogy ami nem kell azt el lehetne adni pénzért pl:állatot,tárgyat
Play Together Εύκολα qvr
Két csillagot adok rá, mert nagyon késik, és néha csak fekete hátteret látok, és minden alkalommal, amikor kijött egy értesítés, hogy "megérkezett az ajándékod!" De amikor ellenőriztem, nem volt semmi a levélben, és sok a hiba, kérjük, javítsa ki, öt csillagot adnék, ha kijavítaná ⊂(・▽・⊂)
Valamiért nem tudok belépni a játékba, próbáltam belemenni, de nem megy, mindent megpróbáltam, csak azt írja, hogy hálózati hiba
Play Together Thông thường zzj
A nehézkes, de játszható játék lehet
Eleinte nagyon szkeptikus voltam, de mint kiderült... nagyon jó. Nem mondom, hogy ez a legjobb játék, de amikor letöltöttem, 4+ órát játszottam vele, és utána is szuper volt. Van néhány hiba, de még mindig csak most jelent meg, így javítva lesznek.. Összességében szép játék
Lass uns spielen Gelegenheitsspiele brev
Jó volt csak le kellett törölni a kedvenc játékaimat
Nekem nem tetszik amíóta frisíteni kell azóta nem enged be ezért egy csillag
Sok frissítés, de egy nagyon jó játék sok tárhelyet igényel
Nem ajánlom, ez a játék szar minden bútor 1000-2000, és amikor parkourozok, akkor csak bogarászik, vagy mindig elesik, nem ajánlom, annyira bosszús vagyok, hogy annyira utálom ezt a játékot, a tulajdonos annyira rosszul csinálja a játékokat😡🤬 🤬🤬
Nem, nem nem jó komolyan a frissítésnek van egy hibája, azt mondja, hogy új frissítés szükséges, amikor megnyomom a frissítést a Google Playen, azt mondja, hogy frissítve van
Nem tudom, hogy ez a wifi kapcsolatunk, de mindig betöltődik. De jobb a kapcsolatom. Kérlek javítsd ki.
Ezért kapott 5 csillagot ⭐⭐⭐⭐⭐: Jó móka együtt játszani!, horgászni, új ruhákat kipróbálni, figyelmeztetések vannak, ha meg akarja vásárolni a terméket, de meggondolta magát. De minden olyan drága, remélem drágakövekkel és pénzzel könnyebbé teheted a dolgokat. És tiszm ehhez a csodálatos játékhoz 🎮 viszlát!!
Túlságosan szeretem ezt a játékot, annyira fantasztikus, de a bútorok túl drágák és a házak is, ezért kérlek, készítsd el a házakat olcsón, hogy meg tudjuk vásárolni, és ha jön egy gomb, amivel ruhát, házat, bútort, kiegészítőket stb. ingyenessé tehetjük valakinek, például a barátainknak, egy család kezdődik a játékban. és tartsuk meg az árat, ahogy akarjuk.

Csak három csillagot szeretnék adni, mert nem tiszteli a játékosokat. Megszoktam, hogy szeretem játszani ezt a játékot. Ez sok különleges esetet foglal magában, mint a mi valós világunkban. Ez a másik kis gyönyörű világunk. De ez kétszeri frissítést kér (mindig mindig) .Nem vagyok rendben ezzel az esettel. És nem tudok megfelelő időben bejelentkezni az acc-omba.mindig kb vt percet kell várnom.miért?? Kérem, javítsa ki a problémát. Nem akarom telepíteni ezt a játékot.
Szórakoztató szórakozás és sok móka! Tele van élvezetes tevékenységekkel, amelyeket ebben a játékban végezhetünk. Még én is boom (nem gyerek) vagyok, nagyon érdekes és élvezetes játszani.Köszönjük a fejlesztőknek, hogy létrehoztak egy olyan fantasztikus online játékot, mint a Play Together mindannyiunk számára. 3. értékelés: Már majdnem 3 hónapja játszom, és a PT még mindig elsőrangú, ezért a legjobb online közösségi mobiljáték számomra. Azonban vannak olyan hibák és késések, amelyeket a csapatoknak rögtönözniük kell. Köszönöm HAEGIN!
Nagyon jó játék, és mióta játszom ezzel azóta lett 100 barátom! A nevem Panna09 jelöltj be! ♥️😊😎
Nagyon jó játék a Toca Boca-hoz hasonlít csak ez jobb😁
nagyon jo
Imádom ezt a játékot, és szeretném elmondani neked, hogy bármikor felöltözheted a karaktered, vásárolhatsz dolgokat, azzal barátkozhatsz, akivel akarod, és olyanná teheted, mint a valódi élet. Azt szeretném mondani a fejlesztőnek, hogy kérem, adjon hozzá még néhány gyógyszert, és tegye nagyobbá a kórházat, és az orvos legyen barátságos, és az utolsó dolog, amit szeretnék mondani, az az, hogy adjon hozzá több helyiséget a kórházhoz, amikor növeli, ezek a frissítések. Le kell töltenie, ha probléma van, szóljon a fejlesztőnek. Sok szeretettel, Afnan
ez jó, de a dolgok itt túl drágák, ha lenne madár 🐦 háziállatok, nagyon jó lenne ez a játék 💜💜
Ez egy nagyon zseniális játék. Nagyon klassz. Cseveghetünk és beszélgethetünk, és jutalmakat gyűjthetünk. Ragyogó
A legrosszabb játék valaha! Egyáltalán nem nyílik megllllllllllll. Sok videót láttam erről a játékról, ezért ki akartam próbálni, de 40-szeri próbálkozás után feladom. Pls oldja meg ezt a problémát.
Jó

Szerintem nagyon jó nem mutat semmit néha hogy mit kellene csinálni. DE AMÚGY NAGYON JÓ!!!!!
Talking Cat Emma Ballerina Casual mfs
Nagyon szórakoztató, új embereket ismertem meg, és van néhány klassz cucc, kivéve, hogy a hackerek jelen vannak a játékban, és egyre több kozmetikum kerül valódi pénzbe

Nagyon jó imádom😍A nevem Tizi11 legyünk barátok🙂🤪
SZUPER❤
Nevetséges, hogy hányszor kell frissíteni a játékot, különösen, ha a frissítés után indítja el, csak azért, hogy rájöjjön, hogy valójában semmi sem változott. Az összes frissítés közül nagyon kevés új funkció jelent meg (és a legtöbbért valódi pénzt kell fizetni). A játék szórakoztató, de egy idő után monotonná válik, és ez kár.