Post by nasaranworthcost on Feb 24, 2022 8:52:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops: Gun Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Ücretsiz Nişancı Oyunu (Online FPS) Mod Apk Modern Ops: Gun Shooting Games - Google Play'de Uygulamalar. En Beğendiğiniz Android Oyunları,
Modern Ops: Gun Shooting Games Darbības spēles kxd
Oyunu seviyorum. yalan söylemeyeceğim. İyi grafikler, silahlar, haritalar, her şey yolunda. Sevmediğim şey, botlarla oynadığımı hissetmem. K/D'm 9.5 çünkü herkesi öldürmek çok kolay. Maç başına 23 ve takımım 4 ve 5'i öldürüyorum. Diğer takımla aynı. Sadece ben miyim bilmiyorum ama daha rekabetçi hissetmek istiyorum. Ama diğer her şey iyi.
Oyun hilecilerle dolu ve gerçekten kazanmak için para ödüyor, çünkü ne kadar çok oynarsanız devam edebilmeniz para harcamadan neredeyse imkansız, botlara karşı ilk 10 seviye için ilk başta eğlenceli ama sonra Zırhları ve silahları için para ödeyen insanlara karşı çıkıyorsunuz, bu da onu tamamen oynanamaz hale getiriyor. İlk 10 seviye için bir deneyin ama ondan sonra diğerlerine ayak uydurmak için para ödemeniz gerektiğinden ayrılmanızı öneririm.
Oyun çok güzel Oynamaktan vazgeçemiyorum Bir sonraki güncellemede umarım öldürdükten sonra ölümden ilaç almanıza izin verebilirler.
Aileden biri ile oynamak gibi güzel bir oyun.
Oyun güzel Ama Bir tek kötü bir sıkıntısı var 750 Golda(kelebek) Bıçak aldim ama Normal bıçaktan daha az hasar veriyor bu fuzeltilirse 5 yıldız yıldızlanıyor
Şahsen oyunla ilgili deneyimim şaşırtıcı olmadı. Şimdiye kadar sadece gerçekten grafikler ve size otomatik nişan alma yetenekleri vermesi harika ama bunun dışında silahlar op olarak karşımıza çıkabiliyor ve çoğu zaman sadece en az 1 öldürme ila 2 ölüm elde edebiliyorum. Şimdi bu kötü bir oyuncu olduğum gerçeğiyle ilgili olabilir ama adil olmak gerekirse daha önce mobil nişancı oynadım ve hiç problem yaşamadım. Belki benim, belki de değil. Bunun benim kişisel görüşüme dayalı bir inceleme olduğunu unutmayın!
Vermek istiyorum 5 stare dut proeblen koşuyor yavaş hareket Ment yavaş bacak daha fazla haritaya ihtiyacımız var
Online oyun E-pin, oyun bakiyesi ve kod satış sitesi Metin2 Yang, LOL RP, Zula Altın ve daha nicesi anında teslimat ile PlaySultan.com.tr 'de.
oyun yanı orta
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Veiksmas mjmt
Artık bu oyuna olan ilgiyi kaybediyor. 1) Eskiden bir savaşa giriş yapmak sadece 20 saniye sürüyordu, ama şimdi yeni güncellemelerinden sonra 35 ila 40 saniye sürüyor... 2) özellikle bıçaklı savaş modunda çok fazla bot. 'Gecikme' çok can sıkıcı. Başka bir atış oyununa geçmeyi düşünüyorum. Ağımla alakası yok çünkü diğer FPS oyunlarında sorunsuz çalışıyor.
ABI GXT 3090 VAR abi 4080 ti Yapmam lazım
Modern Ops - Стрелялки Шутеры অ্যাকশন zlq
Bence oyun harika tek bir sıkıntısı var o da karakter değiştiremiyorsunuz ve silah mermisi az onun dışında bence çok güzel tavsiye ederim😉👍
oyun çok mükemmel kasma sıfırdan oynanış mükemmel oto yapma olması çok iyi onunla seyahat etmek ile güzel şeyler gelebilir,lütfen böyle devam edecek elinize sağlık
Bu oyun mükemmel ama eksik olan tek şey Bot modu, bu sadece benim fikrim ama yine de iyi bir oyun 500/10
Oyun muq başka değil.
Savaş savaşında cilt korunmuyor, oyuna girdiğinizde bazen yeni seçilen cilt yerine zırh gösteriliyor ancak maskeleri veya kafa ve silahları etkilemiyor, bu bir oyuncu yeni bir cilt satın almak istediğinde önemlidir. harika bir oyun, hatta grafikler ve dövüş.
güzel bir oyun muhtemelen call of duty mobile'ı tercih ederdim ama oyunun hepsinde oldukça kolay 🔥
Çok güzel bir oyun ama siz hem tp hem de fp'yi tutmak istiyorsunuz.
Parası olan silahı alıp 1 kurşunla öldürüyorsun ben 7 ayda kazanıp iyim silahla 1 şarjör boşaltım olduremiyorum ozaman hakkında kanıp ben yokum
Bu, çok ilginç bir oyun, çok iyi
Oyun neşe içinde güzel ama güçte savaşta bulanmıyor 5 durumda bu hata var bu duzeltirseniz sevinirim
oyun çok güzel görüntü kalitesi çok güzel oyun
Infinity Ops: Online FPS Game - Free Offline APK Download
Oyunda ne kadar yiyecek tüketeceksiniz?
Bu güncellemeyi güncellemeye kadar olan daha fazla ki 1 saat diyorsunuz 3 saattir bekliyorum mutlu olmayacaksa oyunu silicem
Oyunu seviyorum aslında, özellikle bir telefon oyunu için eğlenceli bir oyun. Sadece 20. seviyenin üzerine çıktığınızda gerçek insanlarla oynamaya başlarsınız.
Silahları ve uydurmayı seviyorum böyle bir oyun bulamazdım
Modern Ops - Стрелялки Шутеры অ্যাকশন ggs
oyun. Cidden. Çok Güzel. Ama. Savaşa. Girmek. çok. Üzün. ondan 2 yıldızı sürüyor. Kırdım. Oyunu da. tavsiye. Etme boşuna. yüklemeyin. bende ):
Güzel bir oyun mükemmel olmuş
Falcon Squad: Galaxy Attack Arcade klc
4 yıldız veriyorum oyun gecikiyor
Oyun çok güzel ama oyunun oyunu kaldırılır oyun oynanmaya başladı
bugün güncellenmesi gerek daha iyi 3 yıldız vermemin anlatabilir bu
Oyuna girince ekran beyazladı
Kaldırıldı. Bu oyunu başlarda beğendim. Harikaydı. Her şey iyi çalıştı. Sonra delicesine iyi silahlar almak için para ödeyen insanlarla gruplaştım. Bu oyunu oyna-öde olarak etiketleyin çünkü oyun bu. Belirli bir oyun seviyesini geçtikten sonra, oynaması ücretsiz oyuncular için can sıkıcı hale geliyor. Benim kadar iyi nişan alamayan insanlar, keskin nişancıdan bile tek kurşunla beni yere seremezler. Bitirdim. Bu oyuna geçmiş olsun. Düzenleme: İnternetim mükemmel çalışıyor. Para kapma oyununuzu düzeltin
modern ops apk para hilesi android oyun club ...
Son güncellemeden sonra oyunu oynayamıyorum, çok oyunculu ölüm maçı modunu oynamaya çalıştığımda oyun sonsuz bir uygun oyun arama moduna giriyor ayrıca her dakika CAN'T CONNECET diyen bir hata çıkıyor. LOGIC SERVER'A BU OYUNDA ZATEN PARA HARCADIM.... LÜTFEN DÜZELTİN VE BEN DE SİZİN İÇİN PUAN DEĞERLENDİRMEYİ DÜZELTEYİM! Xiaomi cep telefonu
Modern Ops: Gun Shooting Games by Edkon Games GmbH earned $200k in estimated monthly revenue and was downloaded 1m times in November 2021.
Bu oyun çok oyunculu değil, internet gerektiren tek şey reklamlar. Bunu, "oyuncuların" her oyunda aynı şekilde oynadığını ve asla sizin kadar iyi yapmadığını görerek anladım. Onlar aslında oyuncu değil botlar ve oyunun neredeyse hiç veri tüketmediğini fark ettim ki bu bir çevrimiçi nişancı için pek olası değil, yani yalnızca reklamlar veri tüketiyordu. Lütfen yaptığınız oyun türü hakkında yalan söylemeyin, bu doğru değil.
Pahalı, adaletsiz ve çok dengesiz eşleşmelere giden yol. Eğlenceli, ama büyük harcama yapanlara ayak uydurmak için harcamanız gerekiyor. Ucuz ödüller. Harika olabilir, ama kaldırıyorum. Geliştiriciler, önerilere/hata raporlarına yanıt vermez.
iyi ve iyi oynanmış bir oyun ama P2W tarafından yok edildi.. Eğer özgür bir oyuncuysanız, bu oyunlarda hiç şansınız olmayacak. Oyunda her yumurtlamada bir balina tarafından vurulur.. evet, çıkın ve oyunu silin.
Daha guzel girafiklere sahip olmasi gerekiyo ve yurume hizlandirilsin
Yine yazabildiğim halde internetten emin olmak için oyun donuyor ve sürekli vuruluyorum en sonunda silicem bi düzenleyebilirim
Oyun çok iyi düşünülmüş doğrultulmalıdır
Edkongames,Pls İnsanların sorunlarını düzeltin😢☹️Sadece normal oynamak istiyorlar
Seviye 30 bir kadar fena sayılmaz. Level 30 dan sonra oyununuzu paranız yoksa imkansız. Bu sebebten siliyorum.yeni istemek isteyen öğretmenleri boşa zaman kaybetmesin👹
Yani geliştirilebilir